+38268132995
Mediteranska 20, Budva
portobudvamontenegrosale@gmail.com

Porto Budva tržni centar – Poslovni Prostori

poslovni prostori budva

poslovni prostori budva

Porto Budva tržni centar – Poslovni Prostori

Porto Budva Kompleks ima površinu 45.000 m2 ,najveći je objekat u Budvi i nalazi se u samom centru grada na prvoj liniji.

U okviru kompleksa nalazi se prostrani, luksuzni tržni centar od 8.000 m2 koji predstavlja lobi objekta kuda svi posetioci centra i gosti hotela će cirkulisati više puta dnevno da bi došli do svojih apartmana, najveći Spa & Wellness centar u Crnoj Gori od 3.500 m2,Kazino na dva sprata površine 2300 m2 i rezidencijalni deo sa 300 luksuznih apartmana koji će se rentirati u okviru hotel PORTO BUDVA sa 5 zvezdica.

U Porto Budva Kompleksu trenutno imamo samo 20 slobodnih poslovnih prostora na raspolaganju za prodaju.

Za svaki lokal u Portu Budva,u odnosu na to koliko ste više u mogućnosti da investirate nakon ugovora, imate mogućnost većeg popusta. Takodje,u našem gotovom objektu Victoria Residence,možete vidjeti unutrasnje radove koji su uključeni u cijene poslovnih prostora u novom Kompleksu.Godišnji povrat investicije je od 10% do 20%.poslovni prostori budva

Nekoliko karakteristika naseg novog Porto Budva trznog centra:

 • Porto Budva luksuzni shopping centar je jedinstven na ovim prostorima,površine 8000m2 na dva sprata i predstavlja lobi hotela Porto Budva 5* gde će svakodnevno cirkulisati svi gosti i posetioci kompleksa.
 • Nasa kompanija svojim klijentima pronalazi zakupce njihovih poslovnih prostora, i obezbjedjuje im da uzivaju u pasivnom prihodu od rente,pravi finansijske izvjestaje,održavamo i upravljamo istima.
 • Trzni centar je kompletno dizajniran na nivou premium klase, sa svim pratecim sadrzajima i mogucnostima prilagodjavanja prostora i dizajna prema Vasim potrebama,
 • I naravno, najbolja lokacija u gradu, poslovni prostori imaju vise ulaza sa glavne Mediteranske ulice,iz trznog centra i sa Šetališta,svi lokali mogu da rade nezavisno od ostatka trznog centra prema namjeni, mogucnost pravljenja izloga i reklame po zelji,
 • Multifunkcionalni sadrzaj cjelokupnog Porto Budva kompleksa, najveci luksuzni Spa i Wellness centar na primorju od cak 3.500m2, 300 apartmana i propratni sadržaj.

Investicione prednosti Porto Budva Kompleksa

Takodje, veoma važna investiciona prednost je to sto poslovne prostore u izgradnji kupujete po 30% – 50% nižoj cijeni od cijene već izgrađenih stanova na toj lokaciji. Naši prvi konkurenti sada prodaja završne lokale na istoj lokaciji i sa istim pogledom po cijeni od 10.000-12.000 e/m2. Cijena rente poslovnih prostora je od 100e/m2 na mjesečnom nivou!

Odrzavanje iznosi 2,50e/m2.Svaki lokal ima svoj zasebni strujomer i vodomjer.

Sve cijene naših nekretnina su sa uključenim PDV-om.

Ovo je direktna prodaja od investitora bez posrednika i plaćanja provizija agencijama.Sto znaci da nemate obavezu plaćanja poreza u iznosu od 3%.

Investitor daje sve garancije na kvalitet izgradnje objekta i enterijerskih materijala.Svi materijali su evropske proizvodnje,prve klase od provjerenih ekoloških materijala.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

PORTO BUDVA – život u raju!

Porto Budva prezentacija

Zašto birati nas

3D prezentacija

Dvosoban stan-pogled na more

Jednosoban stan-pogled na more

Kvaliteta materijala u Porto Budvi

Nekretnine Crna Gora Nekretnine Crna Gora

Registrujte se za 5% popusta!

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  PORTO BUDVA – život u raju!

  Porto Budva prezentacija

  Zašto birati nas

  3D prezentacija

  Dvosoban stan-pogled na more

  Jednosoban stan-pogled na more

  Kvaliteta materijala u Porto Budvi

  Nekretnine Crna Gora Nekretnine Crna Gora

  Registrujte se za 5% popusta!