Prodaje se Prvi linija Vila u Utjeha » Porto Budva Estate - Nekretnine Crna Gora
+38268132995
Mediteranska 20, Budva
[email protected]

Prodaje se Prvi linija Vila u Utjeha

€1,250,000

Details

Nekretnine Crna Gora

Na samoj obali Jadranskog mora u mjestu Uteha, 8 km. od grada Bara, izgrađena je vila ukupne površine 497 m2 (bruto). Rub terase prvog kata udaljen je 10 metara od vode i 25 metara od male šljunčane plaže do koje se može povoljno spustiti. Teritorija je ograđena visokom kamenom ogradom sa okvirom od kovanog željeza, što stvara osjećaj privatnosti i udobnosti u malom vrtu. Vila se sastoji iz dva dijela – glavne vlasničke zgrade, i dijela za radnike (ili goste) sa posebnim ulazom, gdje se nalazi jednosoban stan sa vlastitom kuhinjom, tuš kabinom, balkonom i uređenim potkrovljem. Ulaz u veliku kuću počinje širokim kamenim stepenicama koje vode do trijema uokvirenog stupovima. Masivna dvokrilna ulazna vrata obrubljena drvetom na metalnoj podlozi.
U prizemlju se gotovo cijeli volumen prostorija doživljava kao jedinstvena cjelina i istovremeno jasno funkcionalno raspoređen. Tu je kaminska soba sa velikim otvorenim kaminom obrađenim u mermeru i granitu, bijela i zelena blagovaonica sa ovalnim staklenim stolom, te velika kuhinja sa otokom, potpuno opremljena aparatima za kulinarske vježbe. Bijela blagovaonica, jednim zidom (od stakla), u potpunosti je povezana sa prizemnom terasom, na kojoj se nalazi veliki okrugli sto, i gdje se u toploj zimi i cijelo vrijeme ljeti uz zvukove surfajte, možete se ugodno provesti sa prijateljima i porodicom. Tamo, u ugodnom kutku, nalazi se meka sofa. Skoro cijela terasa prvog kata pokrivena je od sunca i kiše nadstrešnicom terase drugog kata, oslonjenom na bijele stupove. Mali bazen sa slatkom vodom je upravo tu, između stubova. Podvodno osvjetljenje stvara jedinstveni efekat u večernjim satima. U prizemlju se nalazi i TV soba, sa ugaonom garniturom (spavaća soba), te panoramskim prozorima od poda do stropa sa pogledom na more i vrt. U blizini se nalazi kupatilo za goste sa tušem.
Polukružno spiralno stepenište vodi na drugi sprat. Tu je i glavna spavaća soba sa staklenom stijenom i izlazom na terasu iznad mora. Ova spavaća soba ima sopstveno kupatilo obrađeno travertinom (vrsta mermera). Takođe iz hodnika vrata vode u drugu spavaću sobu, kancelariju i kupatilo sa tuš kabinom. Sve je opremljeno masivnim italijanskim nameštajem, kvalitetno i udobno. U kancelariji se nalazi kauč koji se po potrebi može rasklopiti kako bi se stvorilo mjesto za spavanje za goste koji borave. Ako nema potrebe za osobljem za održavanje ili obezbjeđenjem, onda možete cijelu kuću spojiti u jednu tako što ćete uz ravan drugog kata priložiti servisni (sigurnosni) stan. Zatim će se drugi sprat sastojati od tri spavaće sobe, kancelarije (još jedna spavaća soba), dve terase i tri kupatila.
Treći sprat. Idući istim stepenicama nalazite se u prostranom hodniku. Ovdje se nalazi stol za snooker od 12 stopa. Donijeta je iz Njemačke posebnom narudžbom i montirana od strane majstora uzimajući u obzir sve suptilnosti ove aristokratske igre. Sa strane se nalazi sto sa zelenim platnom za igranje kartaških igara ili pasijansa. Ogromna prostorija je praktično staklenik pod polukružnim krovom, sa stubovima obrubljenim sivim mermerom. Staklena vrata vode na terasu trećeg kata, otvorenu za sunce i zvijezde. Ovdje se lako možete odvojiti od ovozemaljskih misli, jer more, i samo more, zauzima prostor za gledanje i postoji osjećaj da letite iznad ove vodene širine.
Ovdje, na trećem spratu, nalazi se još jedna spavaća soba ukupne površine 30 m2. Spavaća soba ima kupatilo i garderober.
Po potrebi, hodnik na trećem spratu se lako može pretvoriti u još jednu prostranu spavaću sobu sa velikim garderoberom i kupatilom (ukupno mogu biti dve velike spavaće sobe na drugom spratu)
Cijela kuća je opremljena klima uređajem, a po hladnom vremenu se uključuje grijanje vode instalirano u podovima. Kotao za grijanje vode može raditi na plin, struju ili pelete.
Podrum i garaža – parking. Ispod terase prizemlja nalazi se velika podrumska prostorija sa dodatnom površinom od oko 30 m2, u kojoj se nalazi oprema za prečišćavanje vode u bazenu, velika veš mašina (još dve u kući), stalci za konzerve, kuke za peraje i maske, mjesto za čamce na naduvavanje, ronilačku i ski opremu (skijalište Kolašin je udaljeno 2,5 sata autom). Vaš auto će biti smješten u otvorenoj garaži ispod kuće.
Ograda vile je osvijetljena ukrasnim lampionima.
Ovo je kuća u kojoj vi i vaša porodica možete provesti divno vrijeme svog života – uz more, sunce, u udobnosti i udobnosti. Možete svratiti već danas – sve od kreveta do viljuški i čaša vam je na raspolaganju.
Kuća se prodaje namještena i sa svom opremom. Kuća posjeduje svu potrebnu dokumentaciju. Okolo je solidno.
CIJENA KUĆE – 1.250.000 Eura
Nekretnine Crna Gora

 

Nekretnine Crna Gora

 

Nekretnine Crna Gora

 

Nekretnine Crna Gora
Nekretnine Crna Gora
Nekretnine Crna Gora Nekretnine Crna Gora Nekretnine Crna Gora
Receive the latest news

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Receive notifications about new investment properties