Nekretnine Crna Gora

Ukoliko vam je potrebna pomoć stručnjaka za pravne poslove kao što su stambena dozvola otvaranje firme i sl. naš tim je spreman za pomoć!

Bilo da želite da kupite ili legalizujete nekretninu u skladu sa zakonom, da osnujete firmu u Crnoj Gori, dobijete boravišnu dozvolu u Crnoj Gori, stojimo vam na usluzi.

Naš tim, koji će Vam pomoći da svoj pravni posao obavite na efikasan način, bez čekanja u redovima, gubljenja vremena i novca.

  1. Otvaranje firme

Crna Gora je zemlja sa velikim poslovnim potencijalom i svake godine se sve bolje kotira na listama poslovnog svijeta, ima konstantan godišnji porast stranih investicija, povoljnu poresku politiku i koristi EURO kao zvaničnu valutu. Drugim riječima, Crna Gora je pravo mjesto za vaša buduća ulaganja i registraciju vaše kompanije.

Naše iskustvo nam omogućava da registraciju firme obavimo na najbrži i najefikasniji mogući način, za samo 7-10 dana.

Naša usluga obuhvata pripremu kompletne dokumentacije, pomoć pri otvaranju bankovnog računa, dobijanje Potvrde o registraciji, izradu pečata firme, preporuku firme za računovodstvene usluge i punu poslovnu podršku.

  1. Praćenje procesa registracije nekretnine nakon kupovine

Nakon što kupite nekretninu u Crnoj Gori potrebno je da u roku od samo 15 dana platite porez na nepokretnosti, završite proces upisa u katastar i dobijete potvrdu o nepokretnosti, a zatim prevedete račun za komunalije i godišnji porez na ime novog vlasnika .

Ali kada kupujete nekretninu od investitora niste u obavezi da platite 3% poreza na nekretnine. Nakon što ste potpisali kupoprodajni ugovor sa notarom naše kompanije upisom Vašeg imena direktno u zemljišni list kao vlasnika. Naše usluge i dugogodišnje iskustvo omogućiće vam da sve ove procese organizujete na najbrži i najefikasniji način!

  1. Boravišne dozvole

Najčešći načini dobijanja privremenog boravka za strance su:

1) boravak po osnovu nepokretnosti u Crnoj Gori;

2) prebivalište po osnovu spajanja porodice i

3) prebivalište po osnovu rada ili vlasništva privrednog društva u Crnoj Gori.

Ako produžavate privremeni boravak na pet godina neprekidno kao direktor preduzeća, stičete pravo da podnesete zahtjev za dozvolu stalnog boravka koja će vam osigurati ista prava kao i da ste državljanin Crne Gore (osim da nećete moći glasati na izborima i nećete imati crnogorski pasoš).

Naš tim je spreman da Vam pomogne, kako biste uštedjeli Vaše dragocjeno vrijeme i novac i nabavili željenu crnogorsku ličnu kartu.

Naše usluge i dugogodišnje iskustvo pomoći će Vam da sve ove procese organizujete na najbrži i najefikasniji način.

  1. Organizovanje rada po punomoćju

Ukoliko kupujete, prodajete ili poklanjate nekretninu, a niste u mogućnosti ili ne želite da dođete u Crnu Goru, na raspolaganju su vam usluge naše kompanije.

Sve što treba da uradite je da ovlastite jednog od naših stručnjaka putem punomoći i mi ćemo se pobrinuti da vaš pravni posao bude završen u skladu sa vašim željama i zakonskom regulativom.

Možemo preprodati vašu nekretninu u fazi izgradnje, a vi možete imati veću zaradu jer se odlučite za ulaganje u ranoj fazi izgradnje i odlučite se kasnije prodati.

Čak i ako želite, možemo vam pomoći oko brže prodaje vaših privatnih nekretnina. Sa našom pouzdanom mrežom u Crnoj Gori možete prodati svoj stan na najbrži i najlakši način.

Nekretnine Crna Gora
Nekretnine Crna Gora
Nekretnine Crna Gora Nekretnine Crna Gora Nekretnine Crna Gora